Ögongodis








ONSDAG

Kom nyss innanför dörrn, har varit i skolan hela dagen. Som vanligt! Nu ska jag se till att få lite plugg gjort innan J kommer hit ikväll, blir nog en film bara och mys. Nu ska jag göra min tyska uppsats och träna på engelska verb som jag snart ska ha prov på!


Nu sitter jag och lyssnar på denna låten.
En låt Kanye West gjorde till sin mamma när hon gick bort..

Last friday night


















All I do is dream of you

Nu har jag landat på egen mark, det vill säga hemma.
Har bosatt mig hos J hela helgen!

I fredags var det tjejmiddag hos Christine. Vi åt god mat och hade det trevlig. Tog en senare buss till J på kvällen där jag sov över. På lördagen skulle vi egentligen gå och kolla på hans lag när dom spelade match men vi vaknade 10min innan den började plus at de regnade ute. Så vi spenderade hela dagen med att kolla på film,beställde pizza och bara hade det mysigt. Vi vaknade vid 2 imorse sten trötta och ''snoozade'' till 3, sen gick vi upp och lagade mat och kollade på hans brors final match i hockey som sändes live på tvn tillsammans med resten av hans familj. Kvällen spenderade vi här hos mig och hans kompis hängde också på. Nu har dom precis åkt så jag ska hoppa in i duschen och sen lägga mig.

Bilder från i fredags lägger jag in snart!


From yesterday


H&M 99:-

Kick Ass

Har varit en dag fylld av roliga händelser!
Efter min första lektion åkte jag in till stan för att möta upp en och blir bjuden på lunch dejt, väldigt mysigt. Åkte sen tillbaka för att ha sista lektionen för dagen, tyska, som var hyfsat smärtfri. Åkte återigen in till stan, men för att shoppa denna gång. Måste ha ett par höstskor som jag kollat på jätte länge med dom kommer aldrig in i affären så fick åka hem med en ny tröja som tröstköp istället. Visar bild på den imorgon.

Hann vara hemma i ca 1timma innan jag skulle iväg igen. Mötte upp Sara på Haga för att köpa med oss lite got att ha under filmen som skulle visas i skolan. Vid 18.00 satt jag,Felicia,Christine och Sara bänkade på första raden i filmsalen tillsammans med massa andra från Sundsta och Älvkulle laddade för att kolla på Kick Ass tillsammans. Det blev en bra kväll, men har varit en ännu bättre dag.

Hoppas ni också haft en bra onsdag,
det är ju trots allt lilllördag och hur ni väljer att spendera den är upp till var och en!

Sara,Jag,Felicia & Christine på första raden






No one's gonna love you like I do


Älska videon.

Nu kallar sängen, GODNATT !!

Kan Dee


www.kandeeshop.se

This time baby I'll be bulletproof

Ursäkta dålig uppdatering! Söndags kvällen blev en slapp kväll som spenderades med J framför tvn. Samma sak igår, måndag, då åkte jag direkt från skolan till honom och var där tills han körde hem mig vid halv tolv. Men nu är jag hemma och tänkte passa på att blogga lite!

Skolan idag var som den alltid är, lika dryg och tråkig.. Ikväll ska jag bara plugga, ta en promenad och slöa i soffan med en bra film. Ser fram emot morgondagen också, är fullbokad hela dagen men ska försöka blogga och berätta mer när jag kommer hem på kvällen, har förhoppningsvis lite bilder jag kan dela med mig av också då!

Här ska ni få lite sköna låt tips också som spelas mycket nu på min mobil när jag äntligen fixat ett headset:

Alors On Danse f.t Erik Hassle - Stromae
Hey Shorty (Yeah Yeah P.t II) (feat. U$O & Johnson) - Kato
No One's Gonna Love You - Cee-Lo Green
One (Orginal Mix) - Swedish House Mafia
Desert Walk (feat. Outlandish) Mashup Men Edit - Kato
Why Don't You Love Me - Beyoncé
Cobrastyle - Robyn
Du Är Knark - Anton Kristiansson
Bulletproof (Tiborg Remix) - La Roux

Alla finns på min spellista på spotify : linnea's


Erik Hassle

som för övrigt har en jävligt sexig röst i alors on danse låten


End of the week

Godmorgon!
Vaknade för ca 1 timme sedan av att mamma stod utanför dörren och damsugade och höll på att möblera om i vardagsrummet. Idag blir det en slödag hemma. Är rätt trött efter gårdagen, även fas det var rätt lungt. Tog bussen in till stan med Sara och vi mötte upp Cristine,Felicia & Linnea. Vi gick till Amigo där vi åt och pratade i säkert 2timmar! Efter det gick vi hem i kylan till Cristine, behövde inte gå så lång som tur var eftersom hon bor i en lägenhet inne i stan. Där vi var hela kvällen och hade mysigt. Spelade ''förfest'' och även ''Sanning och Konka'' spelen, kollade på snyggingar på facebook och dunkade musik. Vi planerade även en tjejmiddag som vi ska ha på fredag, de kommer bli riktigt kul! Vid halv ett tog jag bussen hem tillsammans med Sara och somnade direkt när jag kom hem. Glömde dock kameran så fick inga bilder men kan sammanfatta kväälen i ord.. mycket bra!

Sa jag att vi även träffade Andreas Johnson? Ladies night grabben? Glooooriuuuuuuus?

HEADSET

Hittade inga skor som jag tänkt köpa idag, ska nog sätta mig och beställa nu om de inte är för lång leveranstid! Fick i alla fall med mig det viktigaste hem, ett nytt headset. Jag har en tendens att alltid paja mina eller tappa bort dom..

Nu ska jag göra mig iordning för kvällen, ska ut och äta med några tjejer i min klass plus deras kompisar. Ska bli riktigt trevligt, känner inte alla så de ska de ska bli jätte kul att träffa och lära känna lite nytt folk!


Seize the day





Nu tar jag bussen in till stan för att fixa lite saker & fika med en vän.
Ha en bra dag !
(Ursäkta dåliga bilder.. )

I really tried to the end.



För er som kanske känner igen låten kan jag säga att den är med i filmen ''I rymden finns inga känslor''. En film som går på bio nu. Gick på den med några tjejkompisar dagen efter premiären och de är en riktigt rolig film och jag tycker verkligen ni ska se den!

Nu ska jag så smått göra mej redo för sängen och lite sömn. Tar en lång sovmorgon imorgon och sen åker jag in till stan över dagen för att göra lite viktigt ärenden. Kvällen får vi vart den slutar, tar de som de kommer! Natti! 

Should have known

Nu har jag placerat mig perfekt i sängen och lyssnar på musik. Tog mig en lååång varm dusch förut. Det behövdes efter att ha varit ute i de kalla&blöta vädret och få duscha bort den allmänt ofräsha känslan man känner efter att ha gått i skolan hela dagen! Frös om fötterna som bara den också, kan ju inte fortsätta gå runt i mina ballerinaskor som är 3år gamla och är helt förstörda. Men de är mina favoritskor och jag kan bara inte slänga dom .. men imorgon ska jag åka in till stan för att köpa nya höstskor så jag slipper få in lika mycket vatten som det finns i vänern i mina dojjor.

Ikväll ska jag äta tacos hemma med familjen, mysigt! Men senare ska jag göra mig iordning för att åka och träffa tjejerna!

Hoppas alla får en härlig fredag kväll, Kram.


Två snygga höstskor. Fr.h H&M & NELLY

TODAY'S




I will follow

LOOKBOOK.NU

Stronger than yesterday

HALLÅDÄR!
Vaknade upp ur sjukaste drömmen av att alarmet på mobilen ringde 08.15 imorse. Gick upp och gjorde mig iordning och var klar i tid till att bussen kom, nästan, fick bara springa de sista metrarna och stanna bussen genom att ställa mig och vifta med händerna...

När jag kom till skolan blev lektionen inställd så vi fick ca 3 timmars håltimme. Då va vi var några styckna som gick upp till bibloteket,lånade Patrik 1,5 och satte oss i ett grupprum med en tv och såg på film hela morgonen. Inga fel alls!

Dagen har rullat på som vanligt. Hade engelska och matte lektion sen slutade jag vid 16.10. Nu sitter jag på golvet i mitt rum och lyssnar på musik. Ska passa på att plugga lite och öva inför min bokredovisning som jag har imorgon.

Och glöm inte, imorgon är det äntligen helg!! Ska bli så himla sköönt.

Jag laddar händerna med bling


RINGARNA ÄR IFRÅN H&M, ACCESSORA OCH COCOO.
MUMMMMMMAAAAA..

Hur ska man älska nån..

... Som älskat nån förut.


Jag ville mötas nånstans nere på djupet
jag har varit där förut och jag är inte rädd
dina ögon ändrar färg i ljuset
men dom kan titta nu, jag är beredd

Lät du henne komma närmre
var hon vackrare än mig
det finns dagar som jag tänker
mer på henne än på dig
jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser
den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
men det var jag som lät henne komma in
och jag har försökt att ge dig hela skulden
fast jag innerst inne vet att den är min

Vi står på gatan, bryter meningar i mörkret
utanför stadens finaste hotell
och dina händer ber mig sova över
som ett sätt att säga – tack för ikväll

Lät du henne komma närmre…

Vissa stunder kan det kännas ensamt
om du undrar vad jag tänker på
så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
som om hon skulle försvinna då

Vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre…






The Blind Side

Precis kommigt ur duschen, mjukiskläderna och duntofflorna är på. Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng med några mackor, varm oboy och sätta på en bra film. Laddade ner filmen The Blind Side igår så de får nog bli kvällens film. En film som är baserad på en sann historia, älskar sånna filmer! 

Bilderna jag laddade upp förut fick mig att längta till solen och sommaren enormt. Men något som är bra med hösten är att kunna ha sånna här kvällar när man kan bädda ner sig tillsammans med ett duntäcke och en bra film när de spöregnar och blåser ute, de är de absolut mysigaste med hösten.
Håller du inte med om det?

Here Comes The Sun

BILDER FRÅN EGYPTEN 2010



















I'm back!

För ungefär 1 vecka sedan sa min kompis att hon saknat att läsa min blogg, som jag under sommaren valt att lägga ner. Men de orden värmde och fick mig att tänka efter lite och jag har nu bestämmt mig för att börja blogga igen. Vi får se hur mycket tid jag kommer lägga på de, men jag ska göra mitt bästa.

Sen är de bara att hoppas att fler än bara min kompis hittar hit & vill läsa.
Det gör ju allt mycket roligare om man har många läsare, såklart!
Nu ska jag lyfta på arslet och ta mig en lång promenad i det sköna höstvädret. Senare ikväll ska jag sätta mig & försöka fräsha upp designen och greja, så de blir lite nytt. Alltid kul med förändringar.

RSS 2.0