Familjedag på en freda'

God morgon! Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra, men vaknade skrikande ur en mardröm förut och har inte riktigt återhämtat mig än. Tänker på det hela tiden, drömmen var riktigt obehaglig och det var en sån dröm när man inte vet om det är på riktigt eller på lossas! Men jag ska kicka igång morgonen med Bon Jovi och mackor så är jag snart igång! Idag blir det en familjedag på stan, det behövs för jag har knappt träffat min familj under påsklovet. Vi ska shoppa, fixa legg till mig och gå ut och äta! Ska bli kul och vädret är ju återigen kanon så hoppas på premiär sittning på någon mysig uteservering.


Bon Jovi – You Give Love A Bad Name



En drös med bilder
















Seize the day

Lite brunare, lite fräknigare, hugrig och med ett jävla bra humör cyklar jag nu ner till sandgrund för att grilla!


Himlen är oskyldigt blå

Vädret göör min dag!! Har lovat mig själv att vara hemma och kurera mig under dagen och jobba lite med matten, men jag kommer jobba på mer än bara matten kan jag ju säga, solbrännan får man inte glömma. Har suttit ute ca 2 timmar än så länge och behövde en liten pause. Sen ska jag fortsätta sova, plugga och bara det det lungt på altanen. Ikväll har jag planer tillsammans med ett skönt gäng att åka ner och grilla vid sandgrund. Får hoppas att vädret håller i sig så vi får kvällssol och att det inte bli allt för kallt så man kan sitta där länge. Bilder kommer, så håll utkik!

Ha en bra dag

Onsdags mys

Här sitter vi i mörkret med Lisa, Petter, Tom och Emelie!
Hoppar mellan BB och filmen Maria Wern - Stum sitter guden. Bra film faktist!!

Any way you want it

För första gången på detta lov kan jag sätta mig ner i min ensamhet hemma, gå in på facebook och bara ta det lite lungt. Det har varit saker heela tiden och inte en lugn stund! Klagar inte, verkligen inte, eftersom jag väldigt lätt blir uttråkad och jag gillar inte att vara ensam. Men allt detta håll igång gör att min förskylning inte vill försvinna och jag måste bli frisk innan skolan börjar!

Men va har jag gjort idag då? Vaknade hos Johan, åkte hem, var ute och gick i mer än 1 timme och nu är jag ganska trött. Ska plugga lite, käka och göra mig iordning. Ska möta upp några goa brudar vid 7 och ha en lugn softar kväll hos Lisa. Mysmysmys


Påskdagen

Denna soliga dag har jag suttigt inne sedan klockan nio i idrottens hus tillsammans med 27 andra. Det var varmt och kvavt som bara den och det sved i hjärtat att jag inte fick vara ute i solen en dag som denna. Men nu kan jag äntligen börja dömma, jag har nämligen varit på domarkurs! Till att börja med kommer jag dömma små knattar på 5-manna och även 7-manna plan, högre än så vet jag inte om jag klarar så det får vänta. Så hoppas på lite cashfloooow till fotbollssäsongen, finns ju inget bättre än kontanter direkt i handen.

Jag var där till halv fem och när jag kom hem var Johan här och väntade på mig. Vi åkte och hämtade upp Oskar och åkte sen vidare till Maxi för att handla lite till grillkvällen. Den spenderade vi hos mig med Johans kompisar och mina. Det blev en väldigt trevlig kväll med skönt folk, god mat, dricka och lite kubb. Sista personen tog taxi hem vid 3!






Påskafton

Vaknade hemma hos Johan, vi gick upp tidigt och hans mamma hade gömt ägg så det var bara att börja leta! En självklarhet på påskafton. Sen gjorde vi oss iordning och tog bilen in till stan för att bowla och äta med mina bröder som har fyllt år! Det var varmt som bara den inne på score så man blev ganska seg och konsentrationen försvann ganska fort, men jag vann ändå första serien. Jag som alltid har otur i bowling! Efter det åkte jag och Johan vidare till Ämtervik för att hälsa på hans mormor och en del av släkten för att äta påskmat. Johan har fått en liten knodd till kusin som bara var 1 månad gamal, han var så himla gosig. Blir helt lyrisk av små barn! På kvällen åkte vi hem till mig så kom Christine och Felicia hit och vi satt ute på altanen med tända ljus, påskgodis och en ostämd gittar tills dom åkte hem runt 11-12 tiden. Bra dag!






Dagens glädjespridare

Trots textens budskap, men jag tror vi alla känner igen den....

Salem Al Fakir – I'm So Happy

3 saker om jag skulle vinna 1 mille

1. En riktig resa långt,långt bort till dom varmare breddgraderna



2.Göra mig till en medlem i äppelfamiljen



3. Fylla på i garderoben


Resten skulle jag spara... eller?

Sick and tired

Mina ben orkar inte bära och min hjärna orkar inte sammarbeta. Fan va trött jag är!! Jag är sjuk och det vägrar försvinna ur kroppen, pratar som en kråka och snorar som ett barn, mysigt va? Vet inte ens varför jag envisats med att gå till skolan denna veckan.. känner mig som en stor fet grötklump när jag vandrar runt i korridorerna. Och den här skiten kommer nog inte försvinna på ett tag heller, för jag vägrar att ligga hemma och kurera mig när jag har lov. Ne, så funkar det inte! Så, ja, jag har ett jobbigt liv nu för jag hatar att vara förskyld. Men något som lyser upp dagarna är ju ändå solen och detta wünderbara väder. Skönt att det ska hålla i sig under påsk också!

(Jag fick in lite postivit i alla fall till slut, så det får avsluta det här härliga och upp piggande inlägget)


Älska mer

Relationer är som en berg och dalbana. Det kommer med en hel del besvär. Vi kämpar, vi skriker, vi blir svartsjuka, vi gråter, vi blir sårarde, vi gör någon annan sårad, vi blir frustrerade, vi blir arga, vi blir upprörda, vi bryter ihop och våra känslor tar över. Så varför gör vi det? Varför ska vi utsätta oss för att känna sig inte bara ledsen, utan riktigt sårad, så ledsen att hela kroppen gör ont. Bara på grund av en enda person. Så ledsen att du känner dig tom när allt faller isär, så ledsen så ditt hjärta värker på grund av saknaden av den personen. Även fast jag inte upplevt allt det du precis läste, så känner jag mig själv och jag vet precis hur jag skulle reagera och hur otroligt dåligt jag skulle må vid dom situationerna. Så innan jag gick in i ett föhållande var jag rädd och osäker på om jag ville utsätta mig för något sådant. Men jag ska berätta varför jag gör det ändå, för förutom alla de stunder när ens dumhet kommer i vägen för vad man verkligen känner, de stunder då du verkligen mår bra och älskar någon är de mest speciella stunder du någonsin kommer att uppleva.

Och till dom av er, som är precis som mig, som är rädda för att bli sårade och är rädda för det bagage som kommer med relationer, låt mig säga dig detta, att älska någon och den älskar dig tillbaka är en känsla som du inte kan ersätta. Att ha någon som tittar på dig med en sån känsla är obeskrivligt. Att ha kontakt med någon med så mycket omsorg ger en känsla av tyngdlöshet under hela kroppen. Att ha någon som viskar att de älskar dig. Att ha någon att hålla hand med känns speciellt. Att ha någon som kan vara din bästa vän, vara lojal mot dig och aldrig ljuga för dig känns så tryggt. Så ja, relationer suger ibland, att bryta upp gör väldigt ont. Men du har någon som du känner dig bekväm med, någon som du släpper in, någon som släpper in dig, någon som du kan prata med alla timmar om dygnet, någon att skratta med, någon att somna brevid och någon att dela upplevelser med. Att ha någon som är din andra hälft oavsett tid som du är tillsammans, ger en otrolig lycka och jag skulle inte byta det mot något.



Som en sommardag

Det blev en mycket bra söndag ändå tillslut, trots att jag vaknade i k-hamn och mådde skit. Men när jag kom hem vid 11 tiden la jag mig i solen och sov. Efter ett tag vaknade jag av att min bror och pappa höll på att montera ihop ett nytt fotbollsmål vi ska ha i trädgården så jag hjälpte till lite och sen lirade vi! Vet inte vart jag fick all ny energi ifrån men jag mådde helt plötslig jätte bra och var på bra humör! Johan kom hit och vi fixde med lite påskpynt på altanen, övningskörde lite, spelade fotboll och avslutade kvällen med grillning tillsammans med min familj. Johan stod för grillen och jag tror aldrig min mamma varit så imponerade och min pappa så avundsjuk! Vi spelade lite till fotboll och åt kladdkaka i kvällssolen innan det var dags för Johan att åka hem.

Men nu känner jag att min kropp och mitt humör inte orkar med så mycket mer och Johan har som sagt åkt hem så nu ska jag snart sova till filmen på tv4, har börjat kolla på den och den verkar ganska bra. Tror att solen tagit mycket på mig idag också, nog lite för mycket... Är knallröd i ansiktet och det bränner. Hur lyckas man bränna sig den 17 april lika mycket som jag gjorde första dagen på semester veckan i Egypten... Solen är livsfarlig för mig och mitt stackars pigment.




Min lilla lillebror som gått och blivigt stor, han fyller 10år på tisdag. Så han blev firad ikväll, lite i förskott!

Träningsläger

I lördags morse satte jag mig på cykeln och cyklade, tillsammans med laget, till Kristinehamn! 4,7 mil och ca 2½ timme tog det för min grupp. Snacka om öm rumpa nu... Sedan bodde vi på regementet och sov på såkallade tältsängar. En lite mildare lumpen skulle jag kalla det. Men det var kul och vi var även iväg på deras nyrenoverade badhus och tog det lungt på relaxavdelningen, vissa hade turen att lyckas smita in och få åka rutshkanan. Men under en längre tid har jag varit lite små hänging och krasslig så det var en tuff helg och min kropp är helt matt. Så på söndagen åkte jag hem tidigare. Men det har varit kul ändå och jag känner mig ganska nöjd med min prestation under cykelturen! Att jag ens klarade hela sträckan utan att mitt dåliga temprament kom fram. Men jag har verkligen lärt mig och insett, vad mycket lättare allt går när man tänker positivt!

Fick en ynka bild...

I en killes garderob ..



Om jag får välja.....

Tisdag 22:54




Gillar läget

Idag slutade jag halv 12, wihooo as gött! Stack hem och gjorde iordning käk och pluggade när jag ändå hade lite ledig tid över. Som pricken över i:et hann jag med att städa mitt rum också, eftersom jag var ensam hemma satte jag igång spotify, drog upp volymen till max och drog igång med damvippan och damsugarn. Med bra musik går städningen fort och det blir väldigt mycket roligare. Visste ni föressten att man bränner mer kalorier på att städa än att ta en promenad? Men nu ska jag ut och gå ändå, tillsammans med Emelie och Lisa, efter det kommer vi nog laddaa upp med lite gott och placera oss i Emelies tvsoffa och kollar på hockey matchen!

Chris Medina - What Are Words


As long as you have me ..

... I'll be yours, only yours.



Tonight's





Äntligen helg

Hej alla, hoppas ni har en bra dag. Jag mår toppen! Vaknade hos Johan och åkte iväg tidigt för att spela fotbollsmatch och den gick som planerat, vinst med 3-0 mot Qbik och vädret var perfekt att spela i. Solen sken som bara den och jag tror faktisk jag har bränt mig lite på näsan, dock blåste det och motvinden var inte att leka med! Har fått en liten fläskläpp också fast den syns inte så mycket som tur var, och då ska ni se den andra tjejens ansikte, men den känns och är jätte irriterande.

Nu sitter jag hemma och njuter av en bra hockey match mellan FBK-SAIK. Ska passa på att städa rummet nu i pausen för ikväll får vi hem finbesök. Släkten kommer hit för att gratta min pappa och bror som har/ska fylla år. Ska bli jätte trevligt, tycker om när släkten är samlad.


Jag och mina gosiga kusiner som kommer hit ikväll, bilden är tagen i sommras.

Wear a smile

Vill bara säga att idag kommer bli en bra dag, jag känner det på mig.
Har vaknat på helt rätt sida!

Beat that beat up

Mischa Daniels – Where You Wanna Go - Radio Edit

DJ Pauly D – Beat Dat Beat (It's Time To)
''i need you to get down real low and tap that ground, now work your way up.... and now pump your fist!"


Hockey kväll

Fy fasen va gött. Idag gjorde jag första provet för veckan, så nu kan jag bocka av det! Det gick bra och de var väldigt skönt att få det gjort. Men när jag kom hem var jag helt totalt slut, la mig och sov det första jag gjorde. När jag 1 timme senare vaknade av att alarmet ringde gick jag upp och tog en dusch och en kaffe för att piggna till så jag skulle orka med att plugga. Men det ville sig inte, jag gav upp efter några matte tal som inte ville stämma överäns med det svaret jag ville att det skulle bli. Så nu sitter jag vid datorn istället, bra Linnea... Men ska snart börja göra mig iordning. Ska på sm-finalen i hockey ikväll tillsammans med Johan, två av hans kusiner och deras respektive pojkvänn och kompis!



Saker som får mig att må bra

Vänskap. Främlingar som ler åt en. Att känna sig stark. Bra väder. Tid med familjen. Vakna upp och inse att det är lördag. Åka berg och dalbana. När någon pillar en i håret. Sommarlov. Positiva överasskningar. Att resa utomlands. Få bra betyg. Fina komplimanger. När min säng är den mest bekväma platsen i världen och jag behöver inte lämna den. Godis. Låtar som beskriver ens situation. Lukten av killparfym.  Bada nakendopp på sommaren. Jordgubbar. Behaglig tystnad. Mäktiga ögonblick. Gulliga sms.  När andra i ens närhet mår bra. Shoppa. Glada människor som smittar av sig. Inställda lektioner. Massage. Hitta gamla bilder på datorn från tider man saknar. Stockholm. När man lyckats med något. Känslan jag får när jag skrattar hårt att jag knappt kan andas. Kramar. Spela hög musik i bilen med rutorna nere. Känna doften av en person du tycker om. Mysa.  God mat. Disney filmer. Oväntade ögonblick som blir ett minne för livet. Bra förändringar. Hålla hand. Träffa människor som förändrar ens liv. Kärlek. Lättnaden när man inser att allt kommer bli bra. Sjunga. Hitta kläder man gillar på rean. Träning. Pussar i pannan. Att drunkna i en bra bok. Hitta den som ger dig fjärilar i magen. När vinter blir till vår. Lycka. Du

Snabb måndags shopping

Slutade tidigare än jag borde idag. Hade tänkt sitta kvar i skolan 1 timme och plugga mellan det att jag slutade till mitt utvecklingssamtal. Men 1 timme blev till 2 och jag bestämde mig för att åka in till stan istället och kolla lite. Gick till Stadium för att leta efter en väst, men de blev inget med de. Tog en sväng till HM och hittade ett linné som jag köpte. Kändes bra att få med sig något nytt hem till garderoben! Sen var det dags att åka tillbaka skolan och plugga lite innan utvecklingssamtalet började. Som för övrigt gick bra men var, som alltid, lika ovärt.

Är på bra humör idag faktiskt, även fast jag har haft huvudet i NO boken i stort sätt hela dagen och plus att jag har en jobbig vecka framför mig med massor i skolan. Men imorgon blir det hockey, och det ska bli riktigt kul!


Linnet är vitt men det ser gräddvitt ut på bilden, så ingen rättvis bild direkt... HM 199:-

Söndagsmys

Får väll se till att lägga upp något inlägg för helgen. Har inte mycket och säga inte så mycket tid att skriva något heller för den delen. Ligger med min fina pojk och softar. Det har varit en mycket bra helg och den avslutar vi med tacos och filmen Taken.

RSS 2.0