Happily ever after

Idag är en bra dag, humöret är precis som det ska och allt känns väldigt bra! Började dagen med att vakna upp brevid Johan och vi åt (eller mer kastade i oss) frukost tillsammans. Sen åkte jag till skolan, för att få ett NO prov gjort b.la. Igår var det ju alla hjärtans dag, som jag tror ingen har missat! Jag fick en ros och choklad av Johan när han kom hit och sen åkte vi in till stan för att äta på Alfie's. Det blev kött, pommes och bearniessås... Mummaa! Vi lyckades få ett bord precis brevid tjocka släkten med 3st småbarn som täckte hela långsidan. Men vi överlevde ändå som tur va! Mätta och belåtna tog oss sedan hemmåt men vi stannade på vägen och köpte med oss lite Ben & Jerry glass. Resten av kvällen spenderade vi hos mig och jag hade verkligen en jätte mysig alla hjärtans dag!

Nu ska jag ta tag i lite plugg, nästa prov som står på tur är historia som är om en vecka & på torsdag har jag engelska redovisning om SydAfrika. Så jag ska försöka lära in mig de jag ska säga utantill nu och sen får jag se om det finns något pass på friskis som lockar. Hittar jag nått jag tar mig dit ikväll. Känner ett väldigt sug av att träna och få röra lite på mig!


Vad gjorde du på alla hjärtans dag?

Kommentarer
Postat av: becca

sv: tack haha :)

ja träffa min pojkvän, sen träffa vii upp några o hade par dejt eller va man kallar de. du då?:)

2011-02-15 @ 19:19:23
URL: http://seiden.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: jag gjorde inget :D!

2011-02-15 @ 19:24:41
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Kristin!

Hejsan! tänkte bara tipsa om min killes nya hit låt fiesta, skulle du kunna lägga 9kr av din inkomst på att få hem den senaste musiken! så skulle jag bli oerhört glad för ditt stöd, ni hittar låten här: http://itunes.apple.com/se/album/fiesta-paradise-town-single/id415116160



Mvh Kristin!

2011-02-15 @ 21:59:51
URL: http://kriistiinjonsson.blogg.se/
Postat av: SANDRA

åhhh, tack så mycket fina du :)

2011-02-15 @ 23:21:02
URL: http://shik.blogg.se/
Postat av: Emmie

sv: Okej :) Allt väl? :)

2011-02-16 @ 10:31:00
URL: http://emmiev.blogg.se/
Postat av: Nathalie

på dagen var min bästa vän hos mig:) sen på kvällen efter middagen hade familjen alla <3 dag fika! semlor:D gott^^ sen lite senare kom min pojkvän med en ros och ännu en semla:D haha jag älskar semlor nämligen:) så tittade vi på film o myste:)

2011-02-16 @ 15:36:31
URL: http://liborius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0