WISDOM FALLS FROM MY HAND


INNAN JAG GÅR OCH LÄGGER MIG

Innan jag går och lägger mig vill jag säga ursäkta för att min blogg är så tråkig att läsa och så dåligt uppdaterad. Men just nu händer det inte så mycket intressant att läsa om i mitt liv. Jag går i skolan och har annat för min på dagarna och när jag väl har tid finns det inget att skriva om.. Och jag ska bli bättre med bilder osv, det är bara det att min dator är full av trojanska hästar som gjort att minnet är så fullt att jag knappt kan lyssna på spotify. Men jag ska försöka göra mitt bästa. Kram och godnatt

NO ONE ELSE


TURN AROUND

Veckan började inge vidare bra, igår jobbade jag men det slutade med att jag sa upp mig och ett kraftig migrän anfall... Idag har jag gått i skolan sen halv tio till halv 5 vilket heller inte får humöret på topp. Men tog en promenad det första jag gjorde när jag kom hem för att rensa huvudet, vilket nog var precis det jag behövde för allt känns lite lättare nu. Att få andas lite frisk luft och låta tankarna köra sitt eget "race" brukar ofta göra susen! Nu väntar lite mat och sen ska jag hoppa i säng tidigt för att slå på en film jag laddat ner, den nya No strings attached. Så snälla Natalie Portman och Ashton Kutcher, gör mig inte besviken...

KRÄFTSKIVA

Igår fyllde min fina vän Lovisa år. Det firade vi med kräftor och en hel del snapsvisor!

EN GAMMAL BÄDDSOFFA

Godmorgon! Idag är jag ledig och det passar bra just idag, för jag sälja min soffa snart. La ut min ikea bäddsoffa på blocket igår kväll, trode inte det skulle ringa så många men det tog inte ens 5minuter sen var det bara att ta emot samtalen. Visste inte att det skulle va så många som skulle va intresserade av en bäddsoffa? Vid ett ska jag iväg och jobba nån timme och resten utav dagen ska jag va hos Johan. Och imorgon är det fredag, va fort veckan har gått!!


LILL-LÖRDAG

Jag känner fortfarande smaken utav marinad i munnen efter köttgolfen, det var på mina läppar bollen låg. Det var nollning i skolan vilket känns lite ologiskt eftersom vi är 2or och 3orna har redan fått sitt roliga. Det borde vara våran tur iår ''men det finns inga ettor att nolla''. Vilket också är helt knas eftersom sundsta aldrig haft så många klasser för ettorna. Senare kommer Johan hit efter hans tid hos tandläkarn, måste ta vara på tiden tillsammans, han åker ju om 2dagar!

JOBB

Känns som den här dagen har varit ovanligt långt, skolan började redan klockan 9 men varade inte länge för vi fick sluta redan kvart över elva. Eftersom jag såg på film sent igår kväll, dumt gjort, så var jag trött som bara den. Vilket resulterade till att jag somnade i solstolen under dom två ''farligaste timmarna'' och är nu röd i hela ansiktet. Menmen, ska inte klaga när solen är framme. Sa senaste igår att enligt min hudfärg skulle det lika gärna kunna va vinter... Men till nått helt annat så var jag på jobbmöte förut. Ska testa på telefonförsäljning, verkar helt ok och man ska sälja tidningar som nwt och dn m.m! Ni lät nog få läsa mer om det när jag kommit in mer i det. Trots att jag sov förut så är jag ändå trött i skallen, ska placera mig i sängen och kolla på Karatekid.

FREE BITCH, BABY


TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

Blev en fika/picknik på stan med Emelie efter att ha tagit oss igenom första skoldagen. Satt i solen och snacka lite, strosade runt, träffade Johan och hans kompisar gjorde vi också. Nu är jag hemma och riktigt rastlös... vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ska nog rensa lite i garderoben. Caio!!

I'M YOURS, YOU'RE MINE


BLANDADE KÄNSLOR

Det är en trött tjej som vandrar runt här hemma, försöker plocka iordning på rummet och fixa det som ska fixas för imorgon. Ska snart lägga mig i sängen för att kolla på film och försöka göra det bästa av timmarna som är kvar på sommarlovet 2011. Har haft en kanon sommar måste jag ändå säga trots vädret som svikit ibland. Men jag har gjort saker som jag kommer minnas, träffat nya människor och återhämtat mig inför ett nytt läsår. Vet inte riktigt hur jag känner för morgondagen.. det ska bli kul att få träffa alla och den nya klassen, lite nervöst inför linje valet, lite smått uttråkad för att återigen vara tillbaka i skolbänken men framför allt lite tacksam för att jag får tillbaka rutinerna igen. Hoppas du också har haft en bra sommar du kommer minnas och ser fram emot hösten, oavsett om du nu går tillbaka till jobbet, skolbänken, livet som arbetslös eller "jobbsökande" (för det är ju verkligen inte samma sak som föregående....)

THAILAND, BOKAT OCH KLART!

I mitten av februari åker jag och min familj till Thailand för att stanna där i 3 veckor och 2 dagar. Thailand, och USA på delad första plats, är det landet jag helst skulle vilja resa till. Längtar så himla mycket, dock är det låångt kvar, men när jag är där kommer jag även att fylla 18 år. Undra hur jag ska fira det... I en solstol på stranden med en annanasdrink i handen kanske?

FRISSAN

Tog cykeln in till stan för att klippa mig imorse. Känns bra att fått det uppfräshat dels efter sommarn då det blir så himla slitet och inför "skolstarten" (en klassiker). Har precis lagat lunch till mina bröder och ska lägga mig och kolla på en film jag började på igårkväll, The Terminal heter den och Tom Hanks är huvudrollen. En film jag kan rekomendera! Vid tre kommer Johan hit och hämtar mig, ska spendra helgen med honom. Ska passa på att pussa rikitgt mycket på han för om en vecka åker han iväg till Spanien för att vara där med kompisar i en månad.

GÖTEBORG 15-17/8



.


"BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST"

Hej igen! Vid sex igår kväll rullade tåget in på stationen, Johan kom för att hämta upp mig och vi åkte till bergvik för att han skulle fixa lite grejer till sig. Jag sov hos han inatt och har inte ens varit hemma än för imorse åkte jag till Lovisa. Så nu sitter jag har vid datorn medans hon står i köket och fixar lunch, senare ska vi ta oss in till stan för att träffa Felicia och Christine för att snacka lite. Bilder från göteborg ska jag försöka lägga in ikväll när jag har "landat" lite hemma och packat upp min packning osv. Ska bli skönt att få komma hem, känns som det var ett tag sedan...


BYE BYE

Lämnar nu regninga Karlstad för några dagars shopping, liseberg och Oscar Linnros i Göteborg med mina goingar!

STUGAN MED TJEJERNA




SÖNDAG

Godmorgon! Jobbet igår gick bra, jag satt i biljettkassan och kontouttaget på LLA under färjestads träningsmatch. Det var endel folk och det var både tyskar och svenskar där så jag fick dra på med lite engelska, märks att jag inte gått i skolan på ett tag för det var lite knackigt och endel ord som fattades i mina meningar... Efter det kom Johan, Oscar och Martin och hämtade mig och vi drog till Johan och slöade i soffan framför några filmer, dock var det inga höjdare och jag var trött så jag somnade lite då och då.. Så inatt har jag sovit väldigt bra fast att jag har drömt en riktigt konstig dröm. Men imorse väckte Johan mig med färdig gjord frukost, pannkakor och frukt! Det är söndag och vädret är inte det bästa så nu ska vi göra oss iordning för en shoppingtur på bergvik. Men jag ska hålla i pengarna för jag åker till Göteborg några dagar imorgon.

PACKA UPP OCH PACKA NER

Har precis kommit hem ifrån stugan, är jätte trött, och hur konstigt är det när vi dom senaste två dagarna inte gjort någonting? Nu ska jag börja packa upp väskan och sen packa ner kläder m.m i en annan, för på måndag åker jag till Göteborg några dagar med Lisa,Emma och Lovisa. Blir lite shopping och Liseberg, såklart! Har lite bilder jag ska lägga upp ifrån stugan också när jag får tid men nu måste jag packa och vid fem ska jag åka iväg och jobba.
Ha en bra lördag!

FROSSA I PIZZA

Igår tog jag och Emelie bussen till IKEA och frossade i pizza, "ta så mycket du vill för 29:-", kan ju bara säga att bara för att vi kunde åt vi så mycket så vi rullade där ifrån... Men vi strosade runt och drömde bort oss lite in i framtiden, vet inte hur många gånger vi nämde att vi skulle gifta oss rikt så vi kunde få gå och peka på precis vad vi ville. Men nu är ju ingen av oss gifta och heller inge vidare rika så vi fick med oss galgar och ramar. Men det var bara det vi behövde! Tog bussen hem till Emelie och sov där. 

Idag tog vi en liten sovmorgon, tog på oss våra bikinisar och gick ut i det fina vädret och satte oss i solen och åt frukost. Spenderade nån timme i solstolarna vid poolen innan det var dags att åka hem och packa. 

Ikväll åker jag, lisa, emelie och lovisa och spenderar några dagar där!

10 MÅNADER


TÄLTA

Vi gömde oss för åskan, spelade kort i tältet, badade i mörkret, grillade i regnet och sov i kylan. Men det har varit två dagar som jag sent kommer att glömma!

NYA ÄVENTYR

Ser fram emot dom kommande två dagarna. Ska åka ut med båten tillsammans med Lisa,Emelie och Lisa på vänern. Vi ska hitta en bra plats på en ö att slå upp vårat tält på, och sedan spendera natten där. Får väl se om vi överlever, om vi lyckas sätta upp tältet och fixa mat osv... Men eftersom jag börjar natur till hösten, eller rättare sagt om ca 2 veckor, känns detta som en bra träning! Hoppas på att vädret håller i sig på onsdag också så vi kan sola och bada lite också innan vi åker hem!

MÅNDAGS HÄNG PÅ ALTANEN



20.11

- I have the best people in my life.




SKA DET GRILLAS SÅ SKA DE

Hade en jätte mysig helg med Johan i stugan. Vädret var väl sådär, men då får man göra det bästa utav den situationen! Sitta inne med tända ljus, laga middag, spela spel, värma sig efter ett kallt kvällsdopp och se på film till tre på natten.



TILLBAKA TILL STUGAN, MED NYTT SÄLLSKAP

Åker till willys nu med Johan för att köpa på oss så vi överlever helgen i min stuga. Hoppas att vädret vänder, annars får jag allt säga ''jag hade i alla fall tur med sällskapet''. Ha en bra fredag!




THAT'S IT FOR TODAY

Lovisa kom hit, vi cyklade in till stan, mötte upp Christine&Felicia, köpte en varsin kebabtallrik, cyklade till sandgrund, åt, vilade våra mätta&nöjda magar, pratade&skrattade, emil gjorde oss sällskap, hampus&filip lika så, vi lyssnade på musik, tänkte bada, pratade bort tiden och vid tolv drog sig alla hemmåt.



LADY IN RED...


VARFÖR JAG GILLAR DETTA STÄLLE

Nu spenderar jag några dagar i stugan, kommer hem igen på torsdag!





SKUTBERGET







GOOD MORNING SUNSHINE

Godmogon! Klockan är halv nio, solen skiner och jag sitter med badkläderna i handen i väntan på att gå iväg till busshållsplatsen. Ska åka in till stan för att fixa lite lunch m.m med Lisa för att sedan spendera dagen på skutberget. Hoppas på en varm dag med massa sol och bad.

HARMONI

Kvällstur på älven tillsammans med några sköna typer.

BARFOTA FÖTTER GENOM HELA STAN


RSS 2.0