Håll huvudet högt

Att hoppa i en isvak var... obeskrivligt. Det var många tankar som flög runt i huvudet sekundrarna man stod där vid kanten innan man skulle hoppa. Men när man väl var i vattnet gick allting väldigt,väldigt fort och man hann inte tänka alls. Det enda som jag fokuserade på var att dra loss isdobbarna och få mig upp ur vaken. Det var det enda, andas glömde jag bort eftersom jag drabbades lite av panik/chock vilken jag märkte av tydligt när jag äntligen kom upp ur vaken för då kunde jag knappt andas. De ville inte komma nån luft varken in eller ur mina lungor. Men det gick över fort och då var det bara att skynda sig in till närmaste dusch. Eftersom jag inte hade några skor på mig domnade mina fötter bort, totalt, och värkte som bara den. Så de sista 20-30 meterna tog jag mig fram och såg ut som Gollum (helt ihopkrumpen och halvt haltande)

Efteråt måste jag säga att jag var stolt över mig själv, jag vann över mig själv. Tävlingsmänniska som jag är...  När jag sedan gick in i maten ville jag nästan att det skulle stå ''badade nyss i en isvak'' i pannan på mig! Bara så att folk skulle veta...







L

Kiss me till the morninglight


Under tiden jag har legat och sovit för att försöka få bort min huvudvärk har jag varit helt ovetande om att min blogg har fått besöksrekord ikväll! Hur kul är inte det, gud va glad jag blir! Det är jätte kul att ni tar er tid och går in här, läser och kommentarar. Fortsättfortsätt!

L

Enda inköpet denna helg...

... Blev Solsidan! Vid lunch igår (lördag) åkte jag och Johan in till stan och sen vidare till bergvik. Vi åt lunch på Amigo och Johan var den som fick med sig mest hem, både kläder och skor. Men efter att vi sprungit runt hela b-vik och efter några samtal till olika videouthyringar lyckades även jag få med mig något, Solsidan säsong 1! Så när vi kom hem senare på kvällen lagade vi lite mat, potatisgratäng och rostbiff. Sen slog vi oss ner i sofforna med lite godis,chips&dipp och solsidan såklart. Vi körde marathon och såg hela säsongen. Fan va bra det är! Missade ju, som jag sagt tidigare, den första säsongen men nu är jag äntligen ikapp.

Har haft en mycket bra helg. Imorgon är det skola som gäller, vi ska hoppa i en isvak på idrotten!
Sen ska jag iväg och klippa mig också. Inga större förändringar, bara fixa topparna lite.
Men nu ska jag ta en "powenap". Somnade med världens huvudvärk igår och den sitter fortfarande kvar lite så jag ska se vad lite sömn och kaffe kan göra åt den.



"Tjeeenare mannen!"

"Bildbomb" från fredagskvällen



















Frukost på sängen

Plockade lite ''flickvännspoäng'' imorse, gick upp tidigt för att ställa mig och steka pannkakor och göra fruktsallad medans Johan sov vidare... Efter några brända pannkakor och ett dåligt morgontemprament kännde jag mig hyfsat nöjd med vad jag gjort och gick upp för att väcka honom. Pannkakorna gick ner i all fall så jag hoppas han blev nöjd sin frukost!

Ska lägga upp lite bilder från igår så fort jag får tid, så håll utkik!



L

Fredag kväll

Börjar kvällen med världens bästa tjejer och avslutar den med världens bästa kille!


Kvällspromenad

Kom ut på en kvällspromenad och jag var ute i ca 1 timme.
Tog med mig kameran för att se om jag kunde lyckas få nån eller några bra bilder.
Dom här två blev mina favoriter!




Stannar hemma i sängen idag

Vaknade när alarmet ringde imorse, men mitt huvud spränges och det kändes som en elefant mosat det. Jag tog mig upp ur sängen men lyckades bara ta två steg sen blev jag helt snurrig, kändes som jag skulle svimma av vilken sekund som helst. Så jag la mig i sängen igen och somnade om och vaknade vid två tiden. Låg och snoozade i en halvtimme för att få lite energi för att orka gå ner och ta en ipren.
Men nu känner jag mig ganska så pigg och de värsta av huvudvärken är borta. Ska ta en nutella macka till frukost/lunch nu. Onyttigt fast väldigt,väldigt gott.. Sen lär jag ligga i sängen resten av dagen. Känns lite tråkigt för när jag kollar ut och ser vädret får jag väldig lust att gå ut och gå! Men det får bli en kvällpromenad i såna fall.


L

Missing someone...


...Isn't about

how long it has been since
you've seen them or
the amount of time since you've talked.
It's about that very moment
when you're doing something
and whising the person were right there whit you.



TODAY!

Drog in till stan idag för att jag hade bokat en tid där vi två. När det var klart gick jag runt och kollade lite och fick tillslut med mig 2 tröjor och 1 bh med mig hem! Så jag är nöjd med dagens tur på stan. Köpte dock bara varmare tröjor, känns ju som man borde börja med vårkläder nu. Fast det är ju trots allt bara Januari än... så man ska väl inte gå runt och hoppas på att snön ska försvinna de närmaste veckorna. Jag gick själv i stort sätt hela tiden, tråkigt och mobbat men jag får mycket mer gjort då. Men sen när jag var klar med allt träffade jag Johan en liten stund och mötte sen upp Christine och hennes grabb och gick med dom ett tag.

Nu ska jag käka lite och sen dra iväg på träning. Vi ska ha möte också om att åka på Gothia i sommar. Se lite hur många som ställer upp, vad vi ska göra för att samla in pengar, mini bussar, priser, sponsorer osv. Men än så länge ser det ljust ut! Skulle va riktigt kul eftersom vi inte kom iväg förra året som vi skulle. Vi hade kämpat i laget med att få ihop 40 000 men sen drog några sig ur och ville inte åka och då hade vi inte ett fullt lag.. surt! Fast kanske ska vara glad över det ändå, svininfluensan spreds ju på discot.
Men iår får vi hoppas att det blir nått!






L

Det ska va gött å leva




Nobody puts baby in the corner

Återigen en dag i skolan som slutade tidigt, idag var det halv 12 som gällde!
Sitter hemma hos Christine nu, vi snackar massa strunt och softar. Men nu ska vi göra oss iordning för att dra ut på stan en stund och kolla lite och sen ta en fika. Vid 5 ska vi dra till friskis för att köra lite crosstraining och ett jympapass.




Medans Christine sminkar sig underhåller jag mig med hennes cam och sköna musik!
(haha jag råkade peta mig i pannan så på ena bilden har jag två röda ''fläckar'', är jätte känslig i pannan.. får alltid märken så fort jag gör nått där)


L

United States of America


Förjävla snyggt!!!

Heihei

Skulle slutat tidigt idag men fick sluta ännu tidigare för sista lektionen var inställd. Jag klagar inte, bara det att jag inte har något att göra nu... känns som jag har hela dagen att utnyttja! Men nu är jag hemma och tänkte ta tag i lite viktiga saker som jag ofta struntar i att göra för att jag inte hinner med det annars på vardagarna. Tänkte även plocka lite pluspoäng här hemma och hjälpa till lite med disk,tvätt osv om jag hinner innan mamma kommer hem. Men innan jag börjar med det ska jag softa lite vid datorn. Får inte glömma att fixa klipptid idag heller, mina slitna toppar behöver verkligen fixas!

Känndes som det blev ett väldigt ovärt inlägg men som jag sa... jag är lite uttråkad.
Har varit hemma i 1 timme och redan varit nere två gånger i köket och letat efter nått gott att äta. Hittade inget första gången, inte andra gången heller konstigt nog? Tecken på att man har tråkigt.

L

Helgens enda inlägg

Sitter just nu i min nya ''favorittröja'' & lyssnar på musik. Borde egentligen kolla på solsidan vid denna tid men jag gör det på tv4play innan jag går och lägger mig istället. Tänkte försöka fatta mig lite kort om min helg nu.

Har sovit jätte bra i min favoritfamn fredag till lördag, lördag till söndag. På lördagen åkte jag och Johan till Forshaga för att kolla på hans brors Dm match i hockey. När den var klar drog vi oss hemmåt, fanns inte så mycket mer att göra i Forshaga... Slöa som vi var åkte vi och köpte godis och chips och spenderade i stortsätt resten av kvällen i sängen/soffan framför tvn/datorn. Men jag klagar verkligen inte, var precis vad jag kände för och behövde.
Idag, söndag, var precis som dom brukar. Fick dra upp grabben ur sängen, vi kollade på skidor, åt frukost, han åkte och träna,jag tog bussen hem och pluggade. Inga konstigheter!

Men jag har haft en bra helg, hoppas du med har haft det!
Imorgon är det dags för en ny vecka med nya möjligheter. Den här veckan ser ut att vara ganska lugn, inte så mycket plugg. Så jag har tid för att gå på stan, softa, träna fotboll & kanske till och med ta ett pass på friskis!

L

Torsdag

Kom hem från sjukhuset för ungefär en halvtimme sen. Inget allvarligt har bara gjort ultraljud för att kolla min gallblåsa,mjälte och njure. Men det var inga problem som tur va. Så ännu en sak denna vecka som jag äntligen kan släppa! Ultraljud förknippas ju för det mesta med graviditet så det var en lite konstig känsla att ligga där på britsen med gelé över hela magen.. Jag fick jag se alla mina organ på en skärm också, de var lite fränt. Även fast de bara såg ut som en svart och vit gägga typ.
Jag har inte fått ätit och drukigt något på hela dagen så humöret innan vi åkte var verkligen på botten. Men nu ligger det på topp för vi stannade på Mc'Donalds på vägen hem och jag har precis ätigt den fetaste och godaste McChicken menyn någonsin! Mmmmmmmm..

Imorgon är det fredag, äntligen. Skolan kommer gå fort för jag har bara 2 lektioner och slutar 10 över 2. Då får jag äntligen helg, fy fa an va skönt! Ska åka in till stan och försöka få tag i lite saker som jag är i behov av för tillfället. Sen ska jag möta upp Johan som jag inte träffat på länge känns det som, även fast vi sågs senast i söndags. Kvällen spenderar jag hos honom, känns som de kommer bli en väldigt bra fredag.

Så nu ska jag snart börja kolla på lite handboll, Sverige-Polen. Kom igen nu sverige, avgörande ju!!



L

Concrete jungel were dreams are made


När allt jobb ger resultat!

Idag är det onsdag eller "lill lördag" som många föredrar att kalla denna dag.
Nu har halva veckan gått och det är inte långt kvar till helg. Tror det kommer bli ovanligt skönt att få några dagar ledigt. För den här veckan har, och kommer, vara slitsam. Så denna helg ser jag fram emot och jag kommer njuta av varje sekund!

Idag har jag även gjort ett prov som var väldigt viktigt och jag är nöjd över mig själv och min insats. Hur resultatet än blir så har jag gjort mitt bästa, och det är det viktigaste. Har varit nervös och spänd över detta jätte länge så äntligen kan jag släppa det, och det känns jätte skönt!
Men ingen vila här inte, nej nu är det bara att planera framåt för allt annat som kommer. Det är mycket i skolan men även mycket kul vid sidan av som händer också!

Så nu ska jag göra lite tyska, har prov på måndag. Och sen sticka iväg på träning! Syftet med kvällen, alltså efter 9 när min träning slutat, är att bara ta det lugnt. Ta en lång&varm dusch, kolla på en bra film, sova och samla nya krafter. För imorgon kommer det bli ännu en tuff och lång dag, på sjukhuset bl.a.

L

Softar runt i mitt nystädade rum





L

Bara en liten tanke..

När ja hade Lisa och Emelie här i fredags pratade vi om allt som händer i våra liv just nu. Det är verkligen skönt att få ha så nära vänner som man kan sätta sig ner och prata med om allt man har att berätta. Och dom lyssnar och finns där, och så försöker jag va mot dom också. Och jag tror jag lyckas. För så man vill bli behandlad ska man behandla andra.
Vi tog upp en fråga som jag tror många inte tänker på så mycket i vardagen, men som är väldigt viktigt och får inte glömmas bort. Vad är det som gör en lycklig i livet och vad man har runt sig som man ska vara glad över? Vi valde 5 saker var och min "lista" såg ut så här:
1. Jag har en familj&släkt där alla har hälsan i behåll och mår bra.
2. Jag har jätte fina vänner som finns där när jag behöver dom.
3. Jag har en underbar pojkvän som sätter ljus i vardagen & får mig alltid att må bra.
4. Jag har möjlighet till gratis utbildning som ger mig kunskaper för framtiden.
5. Jag har ett tak att bo under.

Sen vände vi på det och tog tvärt om, Vad är det i livet som man saknar? För det är en sak jag kan tycka är väldigt onödigt. Alla dessa tjat på små saker man saknar. De kan va skit saker som en dyr tröja, jacka, ett par skor osv. Jag kan hålla på hur länge som helst! Jag vet vad jag pratar om för jag har själv gjort så, flera gånger. Och alltid är det min mamma som får stå ut med mitt tjat. Och det har jag väldigt dåligt samvete över. För vad betyder mest, en tröja man använder i 1 år eller en bra relation med sin mamma som ska hålla hela livet? Det är ju självklart! Men jag har dumt nog tagit den fighten ändå och varit väldigt egoistiskt för jag ska ha tröjan. Men jag har lärt mig att det är inte värt det , inte det minsta, och jag håller inte på så längre.
Så när jag fick frågan blev listan inte lång för jag kunde bara komma på en sak:
1. Jag behöver mer tid.

Det är det enda jag verkligen behöver, tid. Mer tid åt mina nära och kära. För dom ska man inte ta för givet, som jag tror många gör, för när du minst anar det kan dom vara borta. Speciellt skulle jag vilja ha mer tid till att träffa min mor och farföräldrar. För sånt skjuts ofta åt sidan och blir inte av, i alla fall för mig.
Mer tid åt skolan för min utbildning är viktig och jag vill kunna gå ur gymnasiet med bra betyg och känna att jag har lyckats. För att sedan ha möjligheter till jobb.
Jag är inte så jätte bra på att förklara och sammanfatta mig i ord men jag tror ni fattar vinkeln och vad jag menar.

Hur som helst så är det saker som verkligen är viktiga för mig. Ett par nya skor är skitsamma!
Så ta vara på det du har och ta de inte för givet. Njut av det i livet som gör dig lycklig och uppskatta livet i nuet. Se till att omge dig med människor som vill dig väl och unnar dig framgång. Det är viktigt.

L

Av längtan till dig



L

Hard work,work,work...

Som nästan alla andra söndagar den senaste tiden så vaknade jag upp hos Johan imorse. Vi var sega med att komma upp, som vanligt. Men vi gick upp och åt frukost vid 1, perfekt till skidskytte loppet och vi fick se Ferry ta hem första platsen!

Åkte hem vid 3 och har softade runt lite här hemma ett tag, sen tog jag tag i matten. Som tröst hade jag godiset jag sparat sen julgrans plundringen så jag klarade mig rätt bra. Plus att efter 1 vecka med massa arbete börjar börjar det klarna för mig mer och mer vilket gör pluggandet ganska smärtfritt, väger faktisk nästan över till "den andra sidan". För jag har alltid haft det lite svårt för matte, så när det äntligen funkar blir det lite roligare.

Från matte till något helt annat roligt så tror jag inte det är någon som missat att Solsidan börjar ikväll med en ny säsong. Klantig som jag är missade jag den första säsongen, men ska köpa boxen så snart är jag ikapp alla andra som såg det. Den här gången ska jag se alla nya avsnitt när dom går på tvn. Så från mig till dig, kolla på tv4 20.00. Du kommer inte ångra dig!



L

If I can make it here, I can make it anywhere


softar med hipp hipp gänget medans grabben spelar cod..

Lööördag

Vaknade upp av att mamma väckte mig, det var dags för årets ''kasta ut granen'' tradition. Så min dag startade med att jag och mina bröder fick plocka ner massa godis från granen och sen kasta ut den.
Nu har jag gjort mig iordning och ska när som helst åka iväg och kolla på min bros innebandy match. Efter det åker jag till Johan, om han lyckas vakna nån gång. Blir nog en rätt slö dag, med film osv.

"Nej, nu tar vi helg!"

Idag fick vi sluta tidigare för vi slapp sista lektionen. Det är alltid extra skönt att få gå hem tidigare på fredagar, så man får ta ut helgen lite tidigare än vanligt! Nu ska jag börja packa ner träningssaker till senare och se till att få nått i magen. Sen ska jag försöka hinna med en powernap också, de skulle inte vara helt fel. Är rätt slut efter veckan som varit.

Ska ta en sväng till solariet innan jag sticker iväg och brottas. Mitt svennebanan pigment tar kål på mig under vinterhalv året. Kan kamouflera mig med snön. Svårt ord det där ''kamouflera'' fick slå upp hur det stavades på google...
Har bett min tränare ta med lite grabbar på 100kg till träningen sen också så jag ska få lagomt motstånd. Och det skulle inte vara några problem sa hon. Så nu kör vi, är mentalt förberedd!




Fredags mys

Tränigen förut var riktigt jobbig, värre än jag hade förväntat mig men känslan efteråt var skön. När träningen var klar gick jag och mötte upp Emelie & Lisa och vi tog tillsammans bussen hem till mig. Så jag har haft besök av två goa tjejer som har håll mig sällskap. Det blev tacos och massssor av tjejsnack! Perfekt fredagskväll.
Men nu kallar sängen, godnatt!


Vet inte varför det här inlägget kom efter ''nej, nu tar vi helg'' det ska vara tvärt om egentligen men de går inte att fixa..



Simply the best


Nyår 2010-2011

Pain is temporary, Quitting lasts forever!

Har precis gjort min första fotbollsträning på flera veckor och det kändes underbart! Nu är jag äntligen tillbaka, på riktigt, efter flera månaders uppehåll fram och tillbaka tack vare min körtelfeber jag fick i slutet av sommaren. Men nu har jag fått klartecken från doktorn att börja träna igen och jag hoppas att inget kommer ivägen.

Innan träningen hade jag sovit i 2 timmar och slängt i mig spagetti&köttfärsås så jag var på topp.
Har lovat mig själv att vara mer hälsosam&''ta hand om mig'' bättre under 2011, och det känns som ett mål jag vill lägga ner tid på för att uppnå. Och ju mer jag kommer igång med träningar och lyckas dra ner mer på onyttigheter, godisgris som jag är, så tror jag att detta kan gå ganska bra! Kommer inte bli nått hälsofreak som satsar på beach 2011 utan jag gör det här för att må bättre själv och känna mig piggare. Och det ska bli kul att testa&tävla mot mig själv. För jag är utan tvekan den lataste personen jag känner, för 2 år sedan var min uppvärmning innan match att knyta skorna.. så lätt kom jag undan. Men så lätt ska de inte va den här gången!

Nästa träning som står på schemat är 1 timmas brottning på fredag och det ska bli skit kul!! Har bara testat boxning innan, men jag har hört att brottning ska vara jobbigare.



Sun Cup 2010

Hej mitt vinterland


Vill väldigt gärna köpa en ny jacka så här i slutet av vintern... Nej men jag är jätte trött på den jag har nu. En Everestjacka som alla hade för 2 år sedan. Vill ha en enkel nu eftersom jag ofta har jackan på mig under skoldagen. Min skola snålar på värmen...
Men jag sån beslutsångest och skulle verkligen uppskatta lite Hjälp, så kan du inte lägga en liten kommentar på vilken jacka som du ''föredrar'' alla ligger under 500 lappen så ingen är farligt dyr heller.

1an - Skärpet går att ta av
3an - Går att göra till väst

Wanna feel your skin


Tillbaka till verkligheten..

Kom hem från skolan för 30 minuter sen. Så nu sitter jag och trycker i mig lite tacos, de kanske låter gott?? Höhöh.. För att vara tillbaka i skolan igen för första gången på flera veckor så var dagen helt ok ändå. Visst tog det emot endel att gå upp imorse men jag var ganska pigg så det gick bra tillslut! Det var jätte kul att få träffa alla igen, vissa har jag inte träffas på hela lovet så det fanns mycket att prata om.

Tänkte gå ut och ta en promenad men de är rätt halt ute även fast dom har sandat så jag tror jag skippar det faktiskt... Ska nog ta tag i lite plugg istället, de har ju börjat nu igen så de är bara att hänga med.

Lazy Sunday

Idag har varit en lugn dag, vaknade på bästa sätt efter en konstig natt med panik ångest för att jag inte kunde somna mitt i natten osv.. Jag och Johan lyckades komma upp vid 11, fixade frukost, lirade lite cod och städade hans rum och vid 3 tog jag bussen hem. På grund av väglaget trode jag att bussen skulle rasa ihop eller att nått skulle lossna när som helst, hela bussen skakade och vinglade.

Nu softar jag runt här hemma med en stor tröja och mjukisbrallor. Ska ta en skön dusch och sen ta tag i lite pluggande som behöver göras, känner att min hjärna är i behov av lite uppvärmning innan morgondagen. Har en efterrätt som väntar på mig i köket också. Älskar när farmor är här, de har bjudits på efterrätt 4 dagar i rad nu! Så den ska också hinnas med innan jag avslutar dagen med att inta sängen tillsammans med en bra film. Jag hoppas att jag kan somna i lugn och ro och slipper ligga vaken i 1timme utan att kunna somna.




efter att ha sett videon är låten 1000 gånger bättre

Svartsjuka är inte brist på förtroende, utan ett tecken på kärlek


Tomorrow can wait

Nu är jag tillbaka igen efter ett långt uppehåll! Tog faktiskt bort bloggen under en period men har lyckats få tillbaka den igen med alla gamla inlägg i behåll. Varför jag tar tag i att blogga för kanske 4de gången? Är för att många av mina vänner gör det vilket får mig att sakna det lite och sen är det mycket för att jag vill skriva av mig.

Läste nyss igenom de senaste inläggen jag skrev, innan jag tog en pause, och allt som hände då och som jag upplevde gör mig enormt glad när jag tänker på det. Det är mycket som händer i mitt liv nu också som jag gärna vill kunna läsa om senare , som en slags dagbok. Så nu hoppas jag att jag kan hänga i ett tag, mycket för min egna skull.


RSS 2.0