MIA&KLARA KVÄLL

Började dagen med en powewalk och efter det har jag bara legat i solen och ätigt massor av jordgubbar! Men nu ska jag åka iväg och handla lite, sen ska jag till Lovisa och vi ska bänka oss i soffan för att ha Mia&Klara marathon ikväll. Kan va den bästa serien 1an någonsin visat och det finns ingen roligare tjej än Mia Skäringer!!

JUST NU!


SOM ETT BARN PÅ JULAFTON


JORDGUBBAR

Gick upp tidigt imorse för en springrunda i spåret, asgött!! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka frukost. Vid 12 ska jag åka iväg till ängelbräcks självplock och plocka massssssor av jordgubbar! Älskar de, tycker dom är godare som dom är än med socker&mjölk, så gissa om jag kommer gå och äta under tiden... Hoppas att vädret håller i sig också så man kan få lite färg på köpet. Ikväll blir det middag på Pitcher's uteservering, mysigt!!

NÄR VÄDRET ÄR SOM BÄST


27 JULI

Blev en tur på stan med Emelie idag det blev inga kläder men viktiga användbara saker som tagit slut, det var rea i varenda affär så det kliade i fingrarna! Men pengarna rullar in på torsdag och då ska jag ta mig en tur och förhoppningsvis hitta lite kläder. Emelie hade missat också att det var idag hennes tåg till Borlänge och Peace&Love gick så vi hängde ett tag på stationen och fixade nya biljetter åt henne så hon kan åka imorgon istället. När vi var klara med det gick vi och köpte oss en varsin sallad och satte oss vid pråmen.
Nu ska jag snöra på mig springskorna och sticka ut i spåret! Ikväll blir det bara soooft framför tvn, Joel Kinnaman/Johan Falk går ju på 4:an ikväll.

I'M GONNA BE JUST FINE


SJU SORTERS BLOMMOR

Nu när det är midsommar har jag nästan varje år plockad sju sorters blommor, lagt dom under kudden för att sedan kunna drömma om min drömkille. Såklart har det varit för skojs skull och som en rolig tradition! Men tror nog att nästan alla tjejer kan erkänna att dom har gjort det minst 1 gång i sitt liv. Men detta året blev det inget med det för jag har hittat han jag drömmt om. Så inatt sov jag utan några blommor under kudden, istället hade jag min snygga mörkhåriga, bredaxlade, omtänksamma, långa kille med sina fina mörkbruna ögon brevid mig. Han är det bästa som hänt mig på länge och jag kunde inte vara lyckligare!


Helan gåååååår

Igår var det dagen då fyllecellerna var fulla, nämligen midsommar! Dagen började med att jag tog ig en rejäl sovmorgon till två, fick hoppa upp ur sängen direkt för att börja plocka undan lite innan tjejerna skulle börja dyka upp här vid fyra tiden. När alla väl var samlade var grillen igång, blommorna plockade, musiken hög och humören på topp! Det blev en lyckad kväll med god mat, kransar och snappsvisor hos mig innan vi drog vidare till marieberg där jag inte stannade alls länge utan drog mig vidare till skåre där Johan och Martin höll hus, vi såg slutet på en film sen drog vi oss vidare till en kompis till Martin och stannade där till tre. Sen somnade jag gott i Johans säng.

Hade inte kameran som prioritet utan jag lånar en bild från fb!

Ett tag sen nu

Har varit vid världens ände idag, även kallat Östra Deje, jag var där för att döma ÖDIK cup. Det gick bra och var lärorikt, de var mina första seriösa matcher jag har dömmt än sålänge. Får hoppas att det blir mer till sommarn med lite matcher, cuper och poolspel för det är ju ett perfekt sätt att tjänta lite snabba cash på!
Imorgon ska jag tillbaka till jobbet, känns faktiskt riktigt bra, det är ett skönt gäng jag jobbar med och denna vecka kommer bli ganska soft! Och på kvällen ska jag träffa mina tjejer och planera lite, men mer om det nån annan dag.

tjo!

Det bästa utav Skåne


Saker i sommar

Solblekt hår. Spontana utekvällar. Fräknar. Dagar vid stranden. Chokladglass. Picknick. Barfota. Grillkvällar. Jordgubbar. Roadtrip. Umgås med vänner. Långa nätter. Tälta. Bruna ben. Skratt. Känslan av att vara ledig. Dagarna det regnar och du kan stanna i sängen hur länge du vill. Möta nya människor. Klippor. Uteserveringar. Span. Åka till sommarstugan. Tjäna pengar. Liseberg. Softa i gräset. Se solen gå ner. Åka båt. Nakenbad. Bara få må allmänt bra och se folk som ler på grund av samma anledning som du.

Det är nu vi har en underbar tid framför oss och många stunder då vi kommer uppleva att livet leker, ha ett bra sommarlov!



En liten tur ner till Skåne

Just nu passar jag på att dunka lite musik här hemma när jag är ensam och det får min packning till imorgon & städning att gå vääldigt mycket fortare! Imorgon åker jag till Skåne med familjen och Johan, min kusin Victor tar studenten och vi ska dit för studentfirande och lite semester. Får hoppas bara att vädret blir bra, var med om en student där får 2 år sedan och regnet bara öste ner... alla klänningar,frisyrer och smink förstördes.
Har en lista på allt som ska ner i resväskan och allt är snart av bockat, känns bra så slipper jag göra det i sista sekund ikväll för då har jag andra planer. Ska träffa några tjejer och antingen ska vi grilla eller så blir det bio, beroende på vädret, men det går massa bra filmer på bio nu så hoppas lite på att vädret blir lite halv tråkigt så jag får mysa ner mig i en biostol och se på en bra film ;)

Bilder från student firade i Skåne för 2 år sedan!

6 juni

Började dagen med att möta upp några tjejer på torget och vi gick en liten sväng på stan och sen köpte vi med oss frukost. Vädret var lite sådär men vi hoppades på bättre tider och gick bort till sandgrundsbryggan och satte oss där, åt lite baugetter, vindruvor och berry! De kom ca 10 regndroppar på oss men sen vände det, solen stekte på som bara den!! Och eftersom det är Sveriges nationaldag idag så var det massa folk och uppträdande bakom museet och det delades ut massor av gratis glass, kaffe och muffins. Så där satt vi ett tag och bara pratade, planerade sommaren lite osv..








Äntligen har du landat på svensk mark


OTH




Lättförtjänta pengar

Hade två grabbar här på besök inatt, en snarkade och den andra tog upp hela sängen, så har inte fått mycket sömn direkt... Men ändå var jag på bena runt åtta imorse och åkte ner till IP för att skrapa ihop lite pengar och gå en "avsparks" kurs jag måste gå innan jag får sommarjobba på fotbollsskolan. Men av 16 personer var det 4 som kom och det blev en riktigt slapp dag! Lite teori och lite praktiskt, resten av tiden solade vi och beställde gratis käk från karlstads godaste pizzeria och istället för att sluta fyra slutade vi halv två men fick ändå betalt för 6 timmar! Vilket betyder att jag behöver jobba ca 11 timmar mindre på sommarlovet eftersom jag ska dit även imorgon några timmar. Inga fel!

Svårt att hitta t-shirtar


Inte dom snyggaste springskor jag sett men sååååååå sköna! Rullar fram


Ingen t-shirt men en tröja jag blev helt kär i och ett par behövliga tights fick jag med hem!

Fick inte med mig nån t-shirt, har väldigt svårt att hitta det.. men gör ett nytt försök till veckan :)

Summerbreeze

Åååå vad jag älskar vädret, det gör allt 100 ggr bättre! Har solat hela dagen och hängt lite med min bror i solen tillsammans med musik & fotboll. Kom precis ut ur duschen och jag har piggnat till lite så nu snart ska jag sätta mig i bilen och övningsköra ut till bergvik för att shoppa med familjen! Har precis fått in mitt stuidebidra (wooho, 1000spänn!!) på kontot och jag behöver lite t-shirtar osv till sommarn och även något att ha på mig när min kusin springer ut på sin student så får hoppas att jag hittar något som funkar!

För andra kvällen i rad är det fotboll som gäller. Vid sju ska jag gå ner och kolla på Johan när han möter mitt kära Norrstrand, får se vilka jag kommer hejja på.....


DON'T WASTE NO PRECIOUS TIME

Hellooo bloggen, tar en pause lite här ifrån och går in i min egna värld. Eller pause och pause kanske jag inte ska kalla det men jag kommer inte uppdatera så mycket, lite mer när jag känner fört! Finns så mycket annat jag hellre gör nu än att sitta inne vid datorn. Men fortsätt läsa och håll utkik så kommer det komma upp inlägg lite då och då

this is not the end


RSS 2.0