Just nu

Tänkte mobilblogga lite när jag sitter hos min frisör Elin på Soda, har ny duschat hår och precis fått 20minuters massage som vanligt! Här blir man bortskämd kan jag lova. Men idag ska dom slitna topparna bort och få det fräscht till sommarn så det känns bra. När jag är klar här ska jag möta upp Johan & Oscar för en lunch.

Kolla vilken snygging jag lyckades få tag på i tidningshögen!!

Wrinkled sheets


Första sidan på The New York Times

Sitter hemma hos Johan nu och kollar på bra fotboll, CL finalen, antar att ingen har missat att den går på tv ikväll! Vi tog taxi hit förut ifrån min mormor och morfar. Morfar fyller 74år så vi var där och åt mat och fikade med mammas sida av släkten. Hade inte förväntat mig en stor färdtjänst-taxi som hämtar upp oss och att chauffören var största mytomanen... Jisses va han krydda på om att han blivit lurat på miljoner, nått om att fly till Indien, första sidan på N.Y TIMES och mini kändis i aftonbladet, jo tack!

Fort ska det gå

Kom nyss hem från stan, har funnit mitt sätt för effektiv shoppning. Struntade i att sminka mig, satte i hörlurarna, behövde alltså inte stana och hälsa på någon, visste precis vad jag skulle ha, hittade allt och var klar på ca 1 timme. När jag var klar träffade jag, av en slump, mina gammla härliga vän Sara och vi har inte setts på evigheter så vi bestämmde oss för att gå till Royal och ta en fika. Vi satt ett tag och bara pratade om allt vi hade missat och några gamla minnen, väldigt trevligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning, ska till morfar ikväll och fira honom på 74års dagen!
Varken hinner eller orkar ta kort på det jag fick med mig hem men det blev en långklänning, bikini och eyeliner.


Give me everything tonight


Tuesday had some sweet moments

Känner att dom senaste dagarna har gått bra, det har rullat på och jag har somnat med ett leende på läpparna varje kväll och insett att livet är ganska bra ändå. Trots allt som varit i skolan som all stress,prov, inlämningar och betyg orsakat... Men idag var sista dagen jag kände att jag behövde prestera eller ha något att vara nervös inför. Började dagen med ett historia prov om första och andra världskriget, det gick bra och känner mig nöjd. Fick tillbaka mitt matte nationella, det som var avgörande om jag skulle få IG/G och som jag kämpat så med det blev så grymt glad när jag fick G+! Sista lektionen var drama med betygssamtal, jag behövde ett MVG för att förhoppningsvis kunna ''säkra'' min plats på natur i 2:an och det var precis vad jag fick de! Så nu är jag såååååå redo för att ta lov, asgött

Yesterday was the time of our lives

Adele – Someone Like You


Håruppsättningar

Sitter och kollar runt lite på olika håruppsättningar för att få lite inspiration, ska ner till Skåne om 2 veckor för att fira min kusin som tar studenten och det skulle va kul att testa nått nytt. Lockar ju alltid håret och låter det vara utsläppt i brist på fantasi och jag börjar tröttna på det, men mitt hår är ganska långt och svårt att göra något med. Men jag ska försöka få håret att se ut som på bilderna, gjorde en liknanade uppsättning på mig själv inför balen för 1år sedan och det såg helt ok ut!


Livets glada dagar

Godmorgon! Idag fick jag sova så länge jag ville och min säng är den mest bekväma platsen i världen och jag behövde inte lämna den. Har vanligtvis bara två lektioner på onsdagar, men idag var båda inställda och jag är ledig. Men såklart så kommer jag ägna min lediga tid åt att plugga, har historia prov och no inlämning, så jag har precis ätit klart frukosten och sitter redan vid datorn med böckerna framför mig, redo för att plugga!
Men jag kommer inte undan skolan ändå, för ikväll ska jag åka dit och skriva på papper för att jag ska kunna få lön från mitt sommar jobb. Jag ska jobba med massa fotbollsgalna barn på en idrottsplats bara 5min från där jag bor, landslagets fotbollsskola är det som gäller, var där förra sommarn också som ''vikare'' och det är ganska soft. Ser fram emot att få jobba, tjäna lite egna pengar och få shoppa för dom sen och veta att det är jag själv som tjänat ihop dom. Kanske kör en Montazami och köper ett fullproppat kylskåp men en mega rosett på till min familj, det vore ju nått!

Inte långt kvar nu

Har haft Johan här hela helgen, har varit en lugn och mysig helg, precis vad jag behövde. Har haft en tuff vecka och det kommer bli samma i veckan som kommer för jag har det avgörande matte nationella provet, stort historia prov och endel betygssamtal som sätter igång nerverna som f'n! Igår tog vi en sväng på stan, kollade lite i affärer och åt på Frost, vi hade tänkt att gå på bio på kvällen men istället åkte vi och hyrde en film och köpte med oss lite gott till.

Fredag den tjugonde maj

Åkte in till stan en snabbis efter skolan, äntligen kan jag börja kryssa lite saker från listan på saker jag måste köpa innan sommarn kommer! Efter alla viktiga prov och redovisningar i skolan har jag varit så spänd, så när fredagen kommer och jag kan få vila upp mig lite kommer spänningarna ikapp och jag fick migrän attack på kvällen, var längesen jag mådde dåligt. För er tursamma personer som aldrig upplevt migrän, kan jag säga att man vill bara dö.




Dessa nationellaprov....

Både somnade igår kväll och vaknade imorse med ett leende på läpparna och det har hållt i sig hela dagen, behövdes verkligen ett gott humör idag för att jag skulle orka med. Började morgonen med matte nationella, jag som pluggat så mycket och det visade resultat idag och jag är jätte nöjd över min insats. Fast än är det inte slut, har "del 2" på tisdag, men jag ska se till att fixa det provet lika bra så slipper jag sitta i skolan på sommarlovet. Sen var det tyska nationella också och det gick väl sådär.. Åkte hem till Johan efter skolan och bara tog det lungt vi kollade på film och jag var helt slut, psykiskt, det tar verkligen på krafterna med såna här prov det märker man när det är över!
Nu är jag hemma och tgör ingenting, ska inte röra en enda sak som har med skolan att göra ikväll. Ska ladda ner lite låtar och fixa med ipoden så jag kan börja använda den igen och sen blir det tidigt i säng, har en väldigt viktig redovisning imorgon så det gäller att jag är pigg.

Diesel






We gonna make it, you and I

Efter en kanon helg med fredags mys hos Emelie och födelsedags firande på lördagen hos Lisa, åkte jag till Johan för att få spendera söndagen med honom och avsluta helgen på bästa sätt. Vi tog en tur till kyliga Ulvsby för att kolla när hans lag spelade match och det blev vinst! På kvällen tog vi det bara lungt och kollade på hockeyn, som dock inte gick så bra... va hände sista 10 kan man ju fråga sig? Blev i alla fall en jätte bra söndag och det var efterlängtat av få somna brevid pojkvännen.

What makes you..

Do what makes you happy,
Be whit who makes you smile,
Laugh as much as you breathe,
Love as long as you live.

Fredag den 13onde

Det har varit en dag med lite nationella, lite besök hos doktorn, lite knarkande av morfin och lite plugg på det. Känner att jag är ganska slut och klar för idag, men snart kommer Emelie hit! Vi ska åka och handla och sen vidare till henne och ha en hel kväll tillsammans. Laga lite mat och om jag känner oss rätt kommer det bli en hel del skratt och snack till sent in på natten.



Du är så bra min vän!

''You kissed me - I kiss you''


När jag bli frisk

Snart går jag in i min 6e vecka som förskyld, det är galet att det hållt i sig så länge, det tar på krafterna och jag blir alltid så besvärad när jag känner mig sjuk. Mamma tycker att vi ska åka och kolla mina lungor ifall jag har lunginflamation, ibland hostar jag så mycket så jag knappt kan andas och jag får som kväljningar. Det som jag stör mig mest på är hur fasen kan jag snora 6 veckor i rad, tar det aldrig slut!? Men det jag skulle komma till är att jag vill kunna träna och har varit slö alldeles för länge nu så det kryper i kroppen! Så fort jag blir frisk och får träna ska jag springa iväg på stan och shoppa nya skor och springkläder, måste även ha ett band till min ipod så jag slipper ha den i sport bhn och nya hörlurar som fungerar. Har nämligen, under tiden jag varit sjuk, gjort ett löfte med mig själv och en liten planering för ett tag framöver. Så lika bra att gå all-in!




Le Love


Myskväll vid älven

Efter en slitsam dag med ett No prov, ett nationellt i tyskan och 2 timmars stödmatte
( frivilligt efter skolan!! ) och den timmes långa pausen jag hade mellan det ägnade jag varje minut åt min historia uppsats. Så känner att jag är värd lite jordgubbar, kvällssol, en varmfilt och ett kanon sällskap att kunna avsluta dagen med. Ska göra mig iordning nu och sen åka in till stan för att möta upp Lovisa! Ha en bra onsdagskväll va ni nu gör

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Blev en bra tisdag tillslut, även fast det är mycket just nu och mitt huvud snart inte klarar mer! Det händer alldeles för mycket tråkigt nu för att jag ska hinna njuta av det bra som finns... Men förut idag kom Johan hit som jag inte fått träffa på en vecka och allt blev mycket bättre, ingen tvekan om att jag har världens bästa kille! Han hjälpte mig med matten, vet dock inte hur jag ska klara av att lära mig hela boken på nytt på bara 1 vecka innan vi börjar med nationella, men det ska gå! Vi tog en kvällstur med bilen till Ica och köpte glass också. Men nu har han åkt och jag sitter och gör absolut ingenting, ska nog dra igenom sidorna i NO boken jag har prov på imorgon. Så bli skönt att få provet gjort så jag kan stryka det från min ''to do-lista''

Sista dagen på veckan

Är så glaaaad över att jag städade undan, men hjälp av lovisa, det mesta inatt/igår så jag kunde ta ut en skön sovmorgon idag. För det behövdes kan jag lova! Hela dagen har jag suttigt ute med plugg och fått en jäkla massa gjort samtigt som jag fått lite sol på mig. Har även ändrat mitt inriktningsval för 2:an, det kommer inte bli någon civilekonom av mig utan jag ska bli en naturfilosof som kan allt om fåglar och växter! Men känner på mig att det kommer bli 2 riktigt roliga år och det är ju faktiskt en bred utbildning ändå, eftersom det är samhäll i grunden. Men nu ska jag lägga allt som har med skolan att göra åt sidan, har nämligen lite saker i köket som väntar på mig... Det bästa som finns dagen efter man har haft folk hemma är alla rester som blir kvar! Har en massa chips, popcorn, cola och godis kvar. Så nu ska jag mysa ner mig i soffan för att ha en helkväll framför tvn!

Tjejmiddag hos mig

Gårdagen var lyckad och jag är jätte nöjd! Alla kom med ett gott humör och fina presenter hade dom med sig också, nu ska jag få unna mig själv 1 timmes massage b.la, känns som jag kommer spara det tills allt i skolan är klart och jag kan få slappna av på riktigt. Jag som alltid tänkt att om jag hade råd är det sånt jag skulle lägga pengar på, för det gör man alldeles för sällan! Hur som helst, kvällen var jätte trevlig och min matlagning och lek gick hem! Vi avslutade kvällen hos en kompis på Sommaro och var tillbaka i sängen vid 4 tiden. Bilder kommer, blogg.se vill inte riktigt sammarbeta idag....

Kvällens låtar, vet inte hur många rövar som skakades till denna Beenie Man – Gimme Gimme och hur många fistpumps det blev till denna DJ Pauly D – Beat Dat Beat (It's Time To)



Ibland överraskar jag mig själv

Ligger i sängen ensam klockan kvart över tio en fredags kväll,
har egentligen lite smått huvudvärk så borde sova, men vad gör jag?
Jo, jag börjar plugga historia, ska göra en uppsats om att leva på 1800-talet,
så det här kan sluta hur som helst.. kanske sitter uppe hela natten?

I'm back

Efter ett uppehåll har jag äntligen kunnat logga in igen, mitt internet har nämligen varit avstängd... Så har haft fyra väldigt jobbiga dagar. Det är sjukt vad beroende av internet man är!!
Men hur som helst.. Idag är det fredag, började klockan 12 och slutade 2, åkte in till stan och köpte lite nödvändiga grejer till imorgon. Så dagen har varit bra och ikväll ska jag städa och fixa lite till imorgon, då kommer det hit lite tjejer och vi ska fira min födelsedag nån månad i efterskott. Har planerat massor så tror att det kan bli en riktigt lyckad kväll!!




RSS 2.0